Πρέβεζα 1989: Δύο νέοι άνθρωποι ενώνουν τις ζωές τους και τις τύχες τους δημιουργώντας στην Πρέβεζα ένα κατάστημα που εμπορεύονταν κυρίως ασημένια σερβίτσια, παραδοσιακά ηπειρώτικα κοσμήματα και αξεσουάρ της τέχνης της αργυροχρυσοχοΐας. Η υψηλή αισθητική της γυναίκας και η σταθερή προσήλωση του άντρα στους κανόνες του εμπορίου, οδήγησαν στη δημιουργία μιας επιχείρησης που ανθούσε σταδιακά και σταθερά, με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, διεισδυτικότητα στις νέες τάσεις της αγοράς και σωστή επικοινωνία των προϊόντων της στην τοπική αγορά αλλά και σε αυτήν της περιφέρειας.

Το κατάστημα αργυροχρυσοχοΐας της οικογένειας Τζάμου, ταιριαστά τοποθετημένο δίπλα στο ενετικό ρολόι, χρηστικό και κομψό, σύμβολο αισθητικής και λειτουργικότητας, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα έγινε ένα κοσμηματοπωλείο κύρους, με πολύτιμα κοσμήματα από δεξιοτέχνες τεχνίτες της Ελλάδας και του εξωτερικού, με εισαγωγές κυρίως από τη γειτονική Ιταλία που χαρακτηρίζεται από την υψηλή αισθητική και τεχνική στον συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο. Το κοσμηματοπωλείο Τζάμος απέκτησε φήμη σε όλη την Ήπειρο και έγινε συνώνυμο της αναβαθμισμένης ποιότητας, του καλού γούστου και της επαγγελματικής εξυπηρέτησης με φιλικό και ανθρώπινο πρόσωπο.

Η μοναδική αυτή σχέση με τον πελάτη, η σχέση που χτίζεται σε κάθε επίσκεψη ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα της αγοράς, η ανθρώπινη και ειλικρινής σχέση με απώτερο στόχο τη «σωστή» πώληση, αυτή που θα ικανοποιήσει απόλυτα τον πελάτη, αυτή που χαρακτηρίζεται από τον διεθνή όρο «valueformoney», την ισορροπία μεταξύ αξίας και ποιότητας του προϊόντος, στο κοσμηματοπωλείο Τζάμος έγινε καθημερινή πράξη ζωής, επαγγελματικής και προσωπικής.

Σήμερα: Η νέα γενιά διαδέχεται την προηγούμενη, με μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης, αυτή που γεννά η ανάγκη του απογόνου να διατηρήσει και να επεκτείνει όσα του παραδόθηκαν.

Οι νέοι άνθρωποι, ο γιος και η κόρη της οικογένειας Τζάμου, με την πολύτιμη εμπειρία και βοήθεια της γυναίκας –μητέρας και το απόσταγμα της σοφίας του πατέρα και με την κατάλληλη επιστημονικά κατάρτιση, αναλαμβάνουν τα πολύτιμα αντικείμενα, τα διαλέγουν, τα παραγγέλνουν, επεκτείνουν τις συνεργασίες τους, προσεγγίζουν το κόσμημα με φρέσκια ματιά και με σταθερά τη διαχρονική του αξία και συνεχίζουν να κοιτούν το κοινό τους στα μάτια, με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και χαμόγελο.

Στόχος: η αναβάθμιση, η πολυτελής προσέγγιση του κοσμήματος, η δημιουργία ενός χώρου πώλησης πολύτιμων κοσμημάτων, που θα προσδίδουν κύρος και υψηλή αισθητική σε αυτόν που το επιλέγει και σε αυτόν που το φορά.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά στο χώρο μας και να κάνουμε την υπόσχεση πραγματικότητα.

Εθ. Αντιστάσεως 28, Πρέβεζα

(+30) 26820 23946

tzamosjewellery@gmail.com

OUR SERVICES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

AWESOME GRAPHIC DESIGN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit amet.

VIDEOS AND ANIMATIONS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit amet.

AN EXCELLENT USABILITY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit amet.

ADVANCED OPTIONS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit amet.