Μοναδικά κομμάτια τέχνης για ανθρώπους που επενδύουν στην ουσία και την εκφράζουν σε κάθε τους επιλογή

Από τα ομορφότερα εκθέματα των αρχαιολογικών μουσείων της Ελλάδας και της Αιγύπτου, τα βραχιόλια, κατασκευασμένα περίτεχνα με χρυσό και διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους, αποτέλεσαν κοσμήματα εξαιρετικής τεχνικής ακρίβειας, με διαλεκτές πέτρες μοναδικά τοποθετημένες στο μέταλλο. Τα βραχιόλια στην αρχαία εποχή κοσμούσαν τους καρπούς, τα μπράτσα και τους αστραγάλους γυναικών και ανδρών και προσέδιδαν κύρος, αποτυπώνοντας την καταγωγή του ατόμου και την κοινωνική του θέση.

Τα βραχιόλια εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να κοσμούν τα χέρια, αποδεικνύοντας και επιδεικνύοντας την αισθητική και την προσέγγιση της αξίας που δίνει ο άνθρωπος σε ό,τι φέρει.

Τα βραχιόλια της συλλογής του κοσμηματοπωλείου Τζάμος, κατασκευασμένα να αγκαλιάζουν τον καρπό, πραγματικά στολίδια του βραχίονα, σταθερά ή εύκαμπτα, όλα φτιαγμένα με χρυσό 18 καρατίων, με πολύτιμες πέτρες – απατίτη, διαμάντι, ρουμπίνι, σμαράγδι – αποτελούν αντικείμενα διαχρονικής αξίας και υψηλού γούστου και απευθύνονται σε ανθρώπους που εκτιμούν ό,τι δεν χάνει την αξία του με την πάροδο του χρόνου.

Αποτελούν κοσμήματα με προστιθέμενη αξία, διαχρονικά αντικείμενα με υψηλή τεχνική που αναγνωρίζεται σε κάθε εποχή και με σταθερή αξία αυτή του χρυσού και των πολύτιμων λίθων. Κοσμήματα που μεταφέρονται από χέρι σε χέρι, από γενιά σε γενιά, με αναμνήσεις μιας ζωής.